نقد و بررسی سامسونگ A34

نقد و بررسی سامسونگ A34

غول فناوری کره از گوشی گلکسی A34 خود رونمایی کرد و ما در این بخش با نقد و بررسی سامسونگ A34 همراه شما هستیم.

گوشی سامسونگ گلکسی A34 را باید یکی دیگر از گوشی های قدرتمند و مقرون به صرفه بازار معرفی کرد که توانمندی‌های بالایی دارد. گوشی سامسونگ A34 بدون شباهت به A33 نیست، اما چند تفاوت قابل توجه وجود دارد. گوشی A34 رشد قابل توجهی داشته و هم اکنون قطر آن 6.6 اینچ بوده که نسبت به مدل سال گذشته، 6.4 اینچ، افزایش پیدا کرده است. بدنه بزرگ‌تر و سنگین‌تر آن توجه را به خود جلب می‌کند؛ این بدان معنا است که A34 حتی از گلکسی A54 هم بزرگ‌تر است.

صفحه نمایش A34 جدید نه تنها بزرگ‌تر است، بلکه از نرخ تازه‌سازی 120 هرتز پشتیبانی می‌کند. همچنین با نسبت ابعاد تصویر 9:19.5 و حاشیه‌های کوچک‌تر، توانسته محبوبیت کسب کند. یکی دیگر از تغییرات مهم این دستگاه در مقایسه با نسل قبل، تراشه آن است. سامسونگ به جای استفاده از چیپست داخلی خود، سراغ تراشه اصلی مدیاتک Dimensity 1080 رفت که در گوشی شیائومی 11T قرار دارد. این در حالی است که گلکسی A54 تراشه اصلی اگزینوس 1380 را دارد.

جعبه گشایی سامسونگ گلکسی A34

گلکسی A34 در یک جعبه مقوایی نازک دو تکه همانند مدل قبل عرضه می‌شود. درون جعبه خبری از شارژر یا همان آداپتور نیست. اینطور که پیداست، سامسونگ دیگر برای گوشی‌های خود شارژر را قرار نخواهد داد. البته درون جعبه یک کابل تایپ سی به تایپ سی قرار دارد. شما می‌توانید شارژر اصلی 25 وات سامسونگ را با خیالی راحت از فروشگاه اینترنتی شیائومی اصل خریداری کنید.

جعبه گشایی سامسونگ گلکسی A34 - 1

بررسی سامسونگ A34 ؛ طراحی

یکپارچگی طراحی گوشی های سامسونگ در خط تولید آن‌ها زبان زد خاص و عام است، اما حداقل می‌توان گفت طراحی جدید که برای گوشی‌های خود در نظر گرفته در مقایسه با گذشته، قابل قبول‌تر شده است. نه تنها این تغییر در گوشی های پرچمدار گلکسی S23 انجام شده است، بلکه هم اکنون این تغییرها را می‌توانید در سری A هم مشاهده کنید که باعث شده کاربران مجذوب شوند.

نقد و بررسی سامسونگ A34 - 2

سه سنسور در بخش عقب قرار گرفته و توانسته ظاهر نسبتا متمایزی را ایجاد کند که باعث استقبال کاربران شده است. لبه‌های سنسورها با پشت گوشی از نظر رنگ هماهنگ هستند و هنگامی که آن را لمس کنید، حس خوبی دارد. دوربین‌ها کمی از بدنه فاصله گرفته‌اند و سطح نسبتا ناهمواری ایجاد کرده‌اند؛ این مسئله در گوشی‌های مختلف یکسان بوده و می‌توان گفت ناگزیریم که چنین چیزی را بپذیریم. وقتی گلکسی A34 را به پشت روی یک سطح صاف قرار دهید، به شدت تکان می‌خورد که ناشی از برآمدگی دوربین است. زمانی که ما گوشی را روی میز قرار دهیم، تایپ کردن در این حالت سخت بود و باید آن را روی دست خود بگیریم و کار کنیم.

نقد و بررسی سامسونگ A34 - 3

بدنه بخش عقب دستگاه از جنس پلاستیک باکیفیت است، اما به گونه‌ای است که گویی شیشه تعبیه شده است. سطح براق بوده و اثر انگشت و چربی زیادی را به خود جذب می‌کند. این گوشی هوشمند در چهار رنگ سبز روشن، مشکی، بنفش روشن و نقره‌ای عرضه شده است. در این بخش و بررسی سامسونگ A34 سراغ رنگ سبز آن رفته‌ایم.

نقد و بررسی سامسونگ A34 - 4

لوگوی سامسونگ در قسمت پایین بخش عقب برجسته شده که به جزئیات توجه خوبی دارد. قاب پلاستیکی میانی گوشی به صورت شگفت‌انگیزی عالی به نظر می‌رسد. انحنای گوشی بسیار راحت بوده و روکش مات آن برخلاف پنل پشت در برابر آلودگی از خود مقاومت نشان می‌دهد.

نقد و بررسی سامسونگ A34 - 5

همانطور که اشاره کردیم، حاشیه‌های نمایشگر به ویژه در بخش پایین، کمی باریک شده‌اند. هنوز هم ناچ را در نمایشگر شاهد هستیم و این واقعا حیرت‌انگیز است؛ هنوز سامسونگ قصد ندارد از حفره به منظور قرارگیری سنسور سلفی استفاده کند، اما بالاخره هر کمپانی سیاست‌های خاص خود را دارد.

نقد و بررسی سامسونگ A34 - 6

صفحه نمایش هنوز از لبه فاصله دارد، اما هرگز چنین انتظاری را از یک دستگاه کلاس Galaxy A3X نداشتیم. گلکسی A34 نسبت به مدل قبل خود رشد قابل قبولی داشته است. ابعاد دستگاه 161.3 × 78.1 × 8.2 میلی متر بوده و وزن آن هم معادل 200 گرم است.

این افزایش سایز با نمایشگر 6.6 اینچ همراه شده که آن را تبدیل به یک سایز منطقی کرده است. هنگامی که گوشی را در دست بگیرید با توجه به نوع طراحی و ساخت، احساس سنگینی خاصی نخواهید داشت و می‌توان آن را فوق‌العاده توصیف کرد.

نقد و بررسی سامسونگ A34 - 7

گلکسی A34 از بهترین مواد اولیه برخوردار است. این دستگاه بیشتر از پلاستیک باکیفیت ساخته شده که شامل پنل پشت و قاب میانی می‌شود. با این حال، گوشی کاملا محکم بوده و بدون هیچگونه انعطافی در دسترس قرار دارد.

ضربه زدن روی پنل پشت کمی صدای توخالی ایجاد می‌کند. یکی از بهترین ویژگی‌های این گوشی جدید سامسونگ را باید ضد آب بودن آن دانست و تاییدیه IP67 را کسب کرده است. همچنین روی خشاب سیم کارت یک محافظ لاستیکی باکیفیت قرار گرفته که مانع نفوذ آب شده است. هیچ جایی برای شکایت از محافظ کورنینگ گوریلا گلس 5 وجود ندارد، چرا که لمس به خوبی اتفاق افتاده است.

گلکسی A34 دارای یک مجموعه از کنترل‌های بسیار ساده است. سمت چپ کاملا خالی است و ظاهری زیبا ایجاد کرده است. در سمت راست دستگاه کلید پاور قرار دارد و کلیدهای حجم صدا مشاهده می‌شوند. همه این کلیدها زیبا و کاربردی هستند؛ بازخوردهای لمس عالی هستند و دستورهای صادر شده به خوبی اجرا می‌شوند.

نقد و بررسی سامسونگ A34 - 8

بالای گوشی A34 میکروفون ثانیوه حذف نویز قرار دارد و خشاب سیم کارت هم دیده می‌شود. گلکسی A34 در دو نسخه نانو سیم کارت یا دو سیم کارت در دسترس قرار دارد. هر دو دارای یک خشاب میکرو اس دی هستند که برای افزایش حافظه ذخیره‌سازی مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

نقد و بررسی سامسونگ A34 - 9

قسمت پایین گوشی دارای میکروفون اصلی و یک اسپیکر است. این بخشی از یک مجموعه استریو بوده که با هدفون تقویت شده تلفن همراه است. پورت تایپ سی هم در این بخش قرار داده شده است.

نقد و بررسی سامسونگ A34 - 10

گلکسی A34 دارای حسگر اثر انگشت درون نمایشگر است. یک حسگر اپتیکال که می‌تواند به سرعت و به صورت قابل اطمینان، اثر انگشت را تشخیص دهد.

بررسی سامسونگ A34 ؛ صفحه نمایش

سامسونگ گلکسی A34 مجهز به نمایشگر 6.6 اینچ سوپر آمولد با وضوح فول اچ دی پلاس و رزولوشن 1080×2340 پیکسل است. وجود یک نمایشگر جذاب در یک گوشی میان رده می‌توان وسوسه‌انگیز باشد و این یک امتیاز به حساب می‌آید.

بررسی سامسونگ A34 ؛ صفحه نمایش - 11

این نمایشگر از نرخ تازه‌سازی 120 هرتز پشتیبانی می‌کند. این نمایشگر توانایی افزایش نرخ روشنایی تا 1009 نیت را دارد. همچنین گلکسی A34 می‌تواند گوشی خوبی برای استفاده در فضای باز باشد.

گلکسی A34 از نظر رنگ دقت بسیار زیادی دارد. دارای دو حالت رنگی پیش فرض Vivid بوده که فضای رنگی DCI-P3 را هدف قرار داده و آن را به خوبی پوشش می‌دهد. گلکسی A34 فاقد پشتیبانی از HDR در صفحه نمایش است. هیچ دکودر HDR روی دستگاه وجود ندارد. نکته مثبت این است که گلکسی A34 دارای بالاترین تاییدیه Widevine L1 DRM است؛ این قابلیت به سرویس‌هایی همانند نتفلیکس اجازه می‌دهد تا استریم فول اچ دی را ارائه کنند و باعث اشباع وضوح گوشی خواهند شد.

بررسی سامسونگ A34 ؛ صفحه نمایش - 12

گلکسی A34 با نرخ تازه سازی 120 هرتز همراه بوده که نسبت به 90 هرتز سال گذشته افزایش یافته است. با این حال، این گوشی هیچگونه کنترلی روی نرخ خودکار تازه سازی ندارد. در تنظیمات نمایشگر، دو گزینه برای نرخ تازه سازی خواهید دید که استاندارد یا بالا است. اگر بالاترین را انتخاب کنید، گوشی روی 120 هرتز عمل می‌کند و در غیر این صورت، می‌توانید روی نرخ پایین‌تر به صورت مداوم کار کند.

بررسی سامسونگ A34 ؛ دوربین

گوشی سامسونگ A34 بیشتر تنظیمات دوربین را از نسل قبل خود، یعنی A33 5G به ارث برده است. این گوشی دارای دوربین اصلی 48 مگاپیکسل مجهز به OIS، دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسل و دوربین ماکرو 5 مگاپیکسل در کنار سلفی 13 مگاپیکسل است. این بار خبری از سنسور سنجش عمق نیست.

بررسی سامسونگ A34 ؛ دوربین - 13

دوربین اصلی دستگاه، یک سنسور 48 مگاپیکسل سونی IMX582 است. این یک سنسور ½ اینچ با پیکسل‌های 0.8 میکرومتر است. در بخش عقب یک سنسور 26 میلی متری f/1.8 با تثبیت اپتیکال قرار گرفته است. یافتن OIS در گوشی‌های میان‌رده کار ساده‌ای نیست، اما گوشی A34 از این قابلیت پشتیبانی می‌کند.

این دوربین دارای یک فیلتر رنگی Quad Bayer بوده که بدین معنا است معمولا این دوربین تصاویر 12 مگاپیکسل را با باینینگ 4 در 1 انجام می‌دهد. با این حال، حالت تصویربرداری 48 مگاپیکسل می‌تواند وضوح بالاتری را ارائه کند. سنسور اولترا واید در مقایسه با نسل گذشته تغییری نداشته و 8 مگاپیکسل است. این سنسور می‌تواند زاویه 123 درجه را پوشش دهد. هیچ فوکوس خودکاری در حالت اولترا واید وجود ندارد.

دوربین ماکرو از سنسور 5 مگاپیکسل با دیافراگم f/2.4 و فوکوس ثابت در حدود 4 سانتی متر استفاده می‌کند. دوربین سلفی دارای سنسور 13 مگاپیکسل با پیکسل‌های 1.12 میکرومتری است. این دوربین پشت یک سنسور 26 میلی متری با گشودگی دیافراگم f/2.2 قرار دارد و فوکوس هم ثابت است.

بررسی سامسونگ A34 ؛ دوربین - 14

برنامه دوربین همان برنامه‌ای است که در گوشی های مختلف سامسونگ مشاهده می‌کنید. شما می‌توانید به تنظیمات مختلفی برای تصویربرداری دسترسی پیدا کنید. همانند ثبت تصاویر پانوراما یا لایو فوکوس که هر کدام روی عکسبرداری تاثیر زیادی دارند.

کیفیت تصویربرداری در روز با دوربین A34 قابل قبول است. این دستگاه از سنسور Quad Bayer استفاده کرده که به صورت پیش فرض تصاویر 12 مگاپیکسل را ثبت و ضبط می‌کند. ما از این دوربین با بهینه‌سازی صحنه و خودکار HDR استفاده کردیم. گزینه Scene Optimizer به ندرت باعث ایجاد تفاوت می‌شود، اگر چه HDR در صحنه‌های خاصی کمک می‌کند و باعث بهبود تصاویر خواهد شد.

عکس‌های دوربین اصلی 12 مگاپیکسل برای دستگاه‌های میان‌رده عالی هستند. وقتی از نزدیک آن‌ها را بررسی می‌کنید، خیلی واضح نیستند، اما همچنان کنتراست خوب و محدوده دینامیکی معقولی دارند.

بررسی سامسونگ A34 ؛ دوربین - 15

سامسونگ حالتی برای گرفتن عکس با وضوح کامل 48 مگاپیکسل در نظر گرفته است. این یک روش مناسب برای دریافت تصاویر کمتر پردازش شده و طبیعی‌تر است. معمولا رنگ‌ها به همان اندازه اشباع نیستند.

عکس‌های 48 مگاپیکسل دارای جزئیات دقیق‌تری در قاب هستند. متاسفانه هنگام تصویربرداری در حالت 48 مگاپیکسل، باید با سرعت ضبط پایین‌تر و سایز بیشتر فایل‌ها کنار بیایید. با این که حسگر سنجش عمق اختصاصی وجود ندارد، اما به نظر نمی‌رسد تصاویر پرتره از نظر کیفیت دچار مشکل شده باشند. تشخیص و جداسازی سوژه تقریبا عالی است و کیفیت کلی عکس‌ها قابل قبول است.

نمونه عکس های گرفته شده با دوربین سامسونگ A34

بررسی سامسونگ A34 ؛ پردازنده

گلکسی A34 به جای استفاده از تراشه‌های توسعه یافته داخلی سامسونگ، سراغ مدیاتک Dimensity 1080 رفته است. این یک تراشه میان‌رده خوب بوده که با پایه 6 نانومتر و یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای توانایی فوق‌العاده‌ای را ارائه می‌کند. هسته‌های A78 تا 2.6 گیگاهرتز و شش هسته Cortex-A55 تا 2 گیگاهرتز کار خواهند کرد. برای گرافیک، پردازنده Mali-G68 MC4 را شاهد هستیم که روی برد قرار دارد. اتصال شبکه توسط یک مودم داخلی 5G NR Sub-6 ارائه می‌شود که قادر است عملیات SA و NSA را انجام دهد.

این گوشی جدید سامسونگ را می‌توانید در مدل‌های زیر خریداری کنید:

  • 6 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی
  • 8 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی
  • 8 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی

شاید بد نباشد که بگوییم عملکرد این پردازنده اصلی در مقایسه با تراشه اگزینوس 1380 موجود در سامسونگ A54، عملکرد بهتری را در بخش تک هسته‌ای نشان می‌دهد. در حالت کلی می‌توان عملکرد پردازنده این دو گوشی هوشمند جدید سامسونگ را تا حد زیادی به یکدیگر نزدیک دانست.

بررسی سامسونگ A34 ؛ باتری

گلکسی A34 مجهز به باتری قدرتمند 5000 میلی آمپر ساعت است. در تست‌های ما، این گوشی با شارژ کامل توانست 133 استقامت داشته باشد که در نوع خود، بی نظیر است. هم در آزمایش‌های روی صفحه و هم در خارج از آن توانست عملکرد بسیار خوبی از خود نشان دهد. از طرف دیگر، عملکرد و واکنش باتری هنگام فعال کردن نرخ تازه سازی 120 هرتز ما را شگفت‌زده کرد و تحت تاثیر قرار داد.

سامسونگ A34 دستگاهی با قابلیت شارژ سریع به معنای واقعی کلمه نیست. در حقیقت این دستگاه از فناوری شارژ سریع 25 وات پشتیبانی می‌کند و این چیزی نیست که در سال‌های اخیر انتظارش را داشته باشیم. گلکسی A34 با یک شارژر 25 وات در مدت زمان 15 دقیقه از صفر به 27 درصد رسید و سپس در 30 دقیقه به 49 درصد دست پیدا کرد. شارژ کامل نیازمند 1 ساعت و 30 دقیقه زمان است.

بررسی سامسونگ A34 ؛ اسپیکر

بررسی سامسونگ A34 ؛ اسپیکر

گلکسی A34 دارای یک تنظیم بلندگوی استریو هیبریدی است. یک اسپیکر اختصاصی در پایین گوشی قرار دارد و یک گوشی تقویت شده کانال دیگر را کنترل می‌کند. به صورت طبیعی، این بدان معنا است که تعادل بین این دو عالی نیست. بلندگوی پایین بلندتر و واضح‌تر است. با این حال، اثر استریویی که این دو با هم تولید می‌کنند، بسیار دلپذیر بوده که در واقع برای مصرف چند رسانه‌ای استفاده می‌شود. از نظر بلندی صدا، گلکسی A34 در تست‌های اختصاصی ما توانست امتیاز بالایی را کسب کند. کیفیت واقعی صدا بسیار عالی است.

جمع‌بندی

بدون تردید گوشی سامسونگ گلکسی A34 دارای قابلیت‌های مختلف و خوبی است. این گوشی در کنار نمایشگر باکیفیت از یک پردازنده قدرتمند برخوردار بوده که همین مسئله باعث می‌شود عملکردهای مختلف دستگاه در حد قابل قبول قرار داشته باشد. رقابت این گوشی جدید سامسونگ با گوشی های میان رده شیائومی قطعا جالب است.

برچسب ها:

این مقاله بدون برچسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *